Teuta Selimi – Magnet Lyrics in Albanian

Qdo dite ty nje pun po te del
Qdo dite e me me pak un te takoj
 
Tash dhe telefonin po e mshel , mo un zanin nuk po ta degjoj
 
Ti dukesh zhdukesh un per ty jam loj,
po kjo loj sot do te mbaroj
 
(ref)2x
Ska ska jo jo me nuk ka asnje minut un vet nuk te lo , asnje minut nuk te lo vet ti per femrat je magnet , ti per femrat je magnet
 
Ska ska jo jo me nuk ka asnje minut un vet nuk te lo , asnje minut nuk te lo vet ti per femrat je magnet , haj me det me det me det
 
Nje dit vjen e kater tjera humb
per arsye ti me je perfekt
ti e din se gjethmon ke shku ne pun
do ta regulloj un ket defekt
 
Ti dukesh zhdukesh un per ty jam loj,
po kjo loj sot do te mbaroj
 
(ref) 2x
Ska ska jo jo me nuk ka asnje minut un vet nuk te lo , asnje minut nuk te lo vet ti per femrat je magnet , ti per femrat je magnet
 
Ska ska jo jo me nuk ka asnje minut un vet nuk te lo , asnje minut nuk te lo vet ti per femrat je magnet , haj me det me det me det
 

Leave a Comment