Smail Puraj – Boma Hallall moj Nanë Lyrics in Albanian

Shkova fatin me e lyp per bot,
ktheva shpinen dhe u ndam me lot.
 
Te premtova se do te kthehem shpejt ,
shkun shum muaj dhe u ban shum vjet.
 
Te premtova te do te kthehem shpejt,
shkun shum muaj dhe u ban shum vjet.
 
Bama hallall moj nanë,
se kam qen i ri kur te kam lanë,
zemra ime po qan edhe sot
kur e di moj nanë,
se me ke prit me lotë.
Bama hallall moj nanë,
se kam qen i rri kur te kam lanë.
Zemra ime po qan edhe sot,
kur e di moj nanë,
se te kam lan me lotë.
 
Sa shum netë pa gjum i kalove.
sa shum lutje te Zotit i çove.
Sa shum herë ti je permallu,
sa shum lotin nanë e ki derdh per mu.
Sa shum herë ti je permallu,
sa shum lotin nanë e ke derdh per mu.
 
Bama hallall moj nanë,
se kam qen i ri kur te kam lanë,
zemra ime po qan edhe sot
kur e di moj nanë,
se me ke prit me lotë.
Bama hallall moj nanë,
se kam qen i rri kur te kam lanë
. Zemra ime po qan edhe sot
kur e di moj nanë,
se te kam lan me lotë.
 
Bama hallall moj nanë…
 

Leave a Comment