Sami Kallmi – Taksixhiu Lyrics in Albanian

ne rrug te madhe kam mbetur ne halle
ku taksixhiu me thret e me thot
“ti ja te lutem” dhe me merr bagazhet
por cilin vend ti zdo te rri ti qe te shkosh
ky taksixhiu i nderuar
ate qe kisha me mbaroj
per taksixhiun i nderuar
kete keng te bukur po e kendoj
 
mbi kater rota qendron taksixhiu
makina e ti neper rrug fluturon
ne vendin tim taksixhiu do shkoji
me kenaqesi bakshishin une po ja dhuroj
 

Leave a Comment