Sabri Fejzullahu – Ma ke prish gjumin e natës Lyrics in Albanian

Ku te kam pare moj bukuri
flokun e arte, synin e zi
ma ke prishe gjumin e nates
moj e rrituna ne carshi
 
Mos kujto se eshte e lehte
dhe me merr ti me dy fjale
une per vete s’jam e qete
nuk e di c’me djeg nje zjarr
 
Po ma thuaj zjarrin e zemres
mos me ler kaq shume te pres
nuk e di a te besoj
fjala jote me trazoj
Po ma thuaj zjarrin e zemres
mos me ler kaq shume te pres
nuk e di a te besoj
s’te besoj
 
Ref.
Do sjell krushq djemt e Prishtines
lahutar o prej Dukagjinit
nje duvak o ta sjell prej Shkodre
krushq te pare o prej Kastrioteve
 

Leave a Comment