JMC – Degjo Dhe Mos Harro Lyrics in Albanian

Ej jo Degjo dhe mos harro
 
Ejo ti degjo vajze e bukur degjo mos me moho
se zemra ime vtm ty te do
mos e lendo, degjo
me shiko ti mua sepse un te dua
me ler ti mua
atje ku ska njeri
atje ku jan te gjith te vrar
me ke lidh me litar dhe me terheq zvarr
xse vall ti mua me le
ku je un erdha xseri
dhe ti ne tj vend shkove
si me harrove m’harrove mua
harrove bashk dhe kujtimet e tua
akoma dhe me
kur te pash x here te par
erdhha ne shkollen tende I plagosur
x pak do isha vrar x pak do isha vrar
kur te gjith shkuan x mesim ti nuk shkove
kur me pe te plagosur prane meje u afrove
ne shtepi me cove , me ndihmove , me sherove
kur te dashurove ti u largove
ku shkove
cdo nat yjet shikoj
I them se te kam nevoj
Por perseri nuk te degjoj
Perseri nuk te degjoj
Nuk e di a me degjon , a me degjon dhe ti
 
Degjo vajze e bukur degjo se un te dua
Degjo vajze e bukur degjo mos me moho
Degjo vajze e bukur ( se un ste kam harruar ) degjo ste kam harruar
Hey vajze e bukur edhe ti mos me harro…
 
Perseri o zot
Un po e kerkoj
Te lutem me ndihmo si mundet ta harroj
Dhe kudo qe shkoj
Fytyren e saj te bukur shikoj
Cmundet te bej jo cmundet te bej
Kaluan dit muaj edhe vite
Dhe un pak te harrova
Dhe me nje tjeter vajz ne atdhe un shkova
Por zoti e ka shkruar qe kurr mos te harroj
Sa u futa Brenda me nje tj te shikoj
Kur me pe nga syri jot nje lot pikoi
Prane teje nje vajze te vogel pashe
Mama te therriste
Dhe buza le te dridhte
Aty e kuptova pse ti u largove
Dhe pastaj kuptova qe kurr nuk me harrove
Dhe pastaj kuptova qe kurr nuk me harrove
 
Degjo vajze e bukur degjo se un te dua
Degjo vajze e bukur degjo mos me moho
Degjo vajze e bukur degjo ste kam harruar
Hey vajze e bukur edhe ti mos me harro
 

Leave a Comment