Dafina Zeqiri – Ndjenjë Tjetër Lyrics in Albanian

Edhe sot njejt
I thom baby,
Chill sot krejt i ki prej meje
Atij si mjafton,
Vazhdon me t’vetën
Shum keq se,
Kishim mujt me pas diçka tjetër!
 
Ref:
 
Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…
 
Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…
 
S2:
 
Uhhh!
Une e shti ku,
Kurr su kon
E prej tash ka mu msu,
Sdu!
Aj munohet, munohet me luftu
S’don me ndru çka ka thon,
As ne andrrat e tij,
Jo nuk munet me mrri,
Po çka me bo,
Kur o para teje
E n’tnjejtën kohë,
Shumë larg prej teje
 
Bridge:
 
Hala don ti ti
Hala e ki një shpres
St’ka met mo
Kurgjo që dhe-eez
 
Hala e don ti ti
Hala e ki një shpres
St’ka met mo
Kurgjo që dhe-eez
 
Po ski çka mi bo
Smunesh mu kthy n’kohë
Kshtu që, le krejt
Kshtu që, kshtu që
 
Nuk ki çka mi bo
Kur nuk e ki mo
Kshtu që, le krejt
Kshtu që, kshtu që…
 
Ref:
 
Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…
 
Ndjenjë tjetër, Fat!
Po çka mi bo tash hej?
Çka mi bo tash hej?
Tash hej…
 

Leave a Comment