Bruno – Ajo Lyrics in Albanian

Faji nuk është më i imi
Me tjera femra nuk ka zgjat ma shumë
Se për mu ishim vetëm ti dhe unë
 
Ti me mu ndaje veç shtratin
Po në shpirt jo nuk isha unë
Se për ty isha dikush më shumë
 
I dashurum me ty
I dashurum me ty
Si asnjëherë më parë
 
I dashurum me ty
I dashurum me ty
Për ty fryma më ndal
 
Ajo ajo më tha që sjam i pari
Ajo ajo e di që nuk e fali
Ajo ajo do mësoj mua të më dojë
 
Ajo ajo më tha që sjam i pari
Ajo ajo e di që nuk e fali
Ajo ajo një ditë do të më kuptojë
 
Ska rëndësi ma nesër ku do jesh ti
Me kë zgjohesh e me kon bon dashni
Me rëndësi nuk do jemi une dhe ti
 
Ti me mu ndaje veç shtratin
Po në shpirt jo nuk isha unë
Se për ty isha dikush më shumë
 
I dashurum me ty
I dashurum me ty
Si asnjëherë më parë
 
I dashurum me ty
I dashurum me ty
Për ty fryma më ndal
 
Ajo ajo më tha që sjam i pari
Ajo ajo e di që nuk e fali
Ajo ajo do mësoj mua të më dojë
 
Ajo ajo më tha që sjam i pari
Ajo ajo e di që nuk e fali
Ajo ajo një ditë do të më kuptojë
 
Ajo ajo më tha që sjam i pari
Ajo ajo e di që nuk e fali
Ajo ajo do mësoj mua të më dojë
 

Leave a Comment