Artiola Toska – Një lulë në mal Lyrics in Albanian

Nje lule ne mal
sapo kishte çelur
e keputi dimri // the winter tore it apart
if not it may be ‘perdhe’lur since perdhe means ground, so without being grounded or planted maybe
 
Uli koken lulja // the flower lowered its head
oh sa shpejt kjo lule
nga shoqet u nda-e
 
(refren)
Hajde lulja ime
hajde se te du
se pa ty moj lule
jeten s’du me çu
 
Na u rrit kjo lulja // this flower grew up
iku u largua // went far away
 
E bukur ish lulja
sikur je dhe ti
sa veshtire e pata
te te marr ne gji-e.
 

Leave a Comment