Argjentina Ramosaj – Jeta vazhdon Lyrics in Albanian

S’të kam pranë dhe malli tret
Une e di, jo nuk është e thjesht
Te mos dua asgjë sot
Sa ftohtë
 
Dhe mbeshtillem në errësirë
Më kujtimin më të mirë
Dhe marr forcë unë të jetoj
Besoj
 
Ai nuk iku pa kthim
Jam duke pritur do të vijë
Duhet të mësohem pa ty
Pse po më thonë
Jeta vazhdon
 
Nuk degjoj më një fjalë të mirë
Dhe nuk kam asnjë deshirë
Vetëm ty vazhdoj të pres
Unë pres
 
Dhe mbeshtillem në errësirë
Më kujtimin më të mirë
Dhe marr forcë unë të jetoj
Besoj
 
Ai nuk iku pa kthim
Jam duke pritur do të vijë
Duhet të mësohem pa ty
Pse po më thonë
Jeta vazhdon
 

Leave a Comment