Altin Shira – Fjala E Fundit Lyrics in Albanian

Fjala e fundit është Lamtumira
pres te me thuash, te fundit dëshirë
tani çdo mbrëmje, ti s’do të ngroh
ti do të mbetesh e vetme
 
ref.
Është e fundit Lamtumira
jo ti s’mund të jesh e imja
ti s’ditë JO, te dashurosh
nuk do të jesh me puthja ime
nuk do të kesh me ledhatime
nga jeta ime te lutem shko
 
mos më veshtro, mos më kërko
mbylli pra sytë, dhe ti me harro
te falur te lutem shko, te lutem me harro
 
S’mesove të duash, prandaj do të vuash
se zemren s’e kishe ti vetëm për mua
 

Leave a Comment